image/svg+xml
image/svg+xml

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Başkanlığımız Danışma Kurulunun 2023 yılındaki ikinci olağan toplantısı, 24.11.2023 tarihinde, Daire Başkanımız Yavuz ÇOMARLI’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, dış paydaşlarımızdan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İdari ve Mali işler Daire Başkanlığını temsilen Daire Başkanı Şaziye KAYALI, Düzce Üniversitesi İdari ve Mali işler Daire Başkanlığını temsilen Daire Başkanı Mehmet AYGAN, Karabük Üniversitesini temsilen İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nami ARI ve Bartın Belediyesi adına Çevre Mühendisi Şeyma YAZICI iç paydaşlarımızdan ise Dr. Öğr. Üyesi Kadir KAYAHAN, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı adına Şube Müdürü Ünal FARSAK, Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı adına Şube Müdürü Hikmet YAZICI, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı adına Kadem BİÇER, Genel Sekreterlik adına Şube Müdürü Halil KIR, Başkanlığımızdan Şube Müdürleri Mustafa DEMİR, Fatma TUTSAK ve Emre ÇINAR ile Şef Mustafa Fatih YAŞAR katılım sağladı.

Toplantıda, Bartın Üniversitesindeki mevcut sıfır atıkların durumu ve 2024 yılı içerisinde de sıfır atıkların değerlendirilmesine ilişkin görüş ve öneriler alınarak sıfır atıkların ihale ile satılarak üniversitemiz bütçesine katkı sağlaması noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

  • İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Personel Servisi Güzergah Değişikliği

  • Üniversitelere yönelik Sayıştay Eğitimi Bursa Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde yapılmıştır.

  • BARÜ’den uzman ekip ve gönüllüler deprem bölgesindeki çalışmalara katılıyor

  • Başkanlığımız personeli kahvaltıda buluştu

  • Başkanlığımız Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

  • Üniversitemiz yerleşkelerinin “Sağlıklı ve Güvenli” olduğu bir kez daha tescillendi

  • Daire Başkanımız Yavuz ÇOMARLI Üniversitemiz personeli ile Bartın İl Özel İdaresi personeline ''EKAP Üzerinden Doğrudan Temin Süreci'' konulu eğitim gerçekleştirildi.