image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitelere yönelik Sayıştay Eğitimi Bursa Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde yapılmıştır.

"Üniversitelere Yönelik Sayıştay Eğitimi" Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ev sahipliğinde ve Sayıştay Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu eğitime Üniversitemizden İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından katılım sağlanmış ve Başkanlığımızı temsilen Daire Başkanımız Yavuz ÇOMARLI katılmıştır.

Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salon’da gerçekleştirilen ve 5 gün süren eğitime 21 üniversiteden katılım sağlanmış olup, eğitim kapsamında ‘Kamu İhale Uygulamaları, Döner Sermaye İşletmeleri, Sosyal Programlar, Sosyal Tesisler ve İktisadi İşletmeler, Akademik Araştırma Fonlarının Kullanılması ve Uygulamadaki Sorunlar, Sayıştay Denetim Bulguları’ konu başlıkları ele alınmıştır.

Sayıştay Başkan Yardımcısı Ahmet TEZCAN, Bölüm Başkanları Mehmet ÇIVGIN, Hacı Ömer KÖSE , Uzman Denetçi Mustafa MEŞE, Denetim Grup Başkanları Kadir ÖZEN, Kurtuluş KUTAY, Seval GÜRSES, Mesleki Gelişim Grup Başkanı Tuncay ARIDURU ve Baş Denetçi İslam KANDEMİR’ in katılımıyla gerçekleştirilen oldukça verimli geçen eğitimlerde aynı zamanda soru cevap şeklinde bilgilendirmeler de yapılmıştır.

Sayıştay Başkanlığı ve Bursa Teknik Üniversitesi’ ne (BTÜ) organizasyon dolayısıyla teşekkür ederiz.

  • İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Personel Servisi Güzergah Değişikliği

  • Üniversitelere yönelik Sayıştay Eğitimi Bursa Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde yapılmıştır.

  • BARÜ’den uzman ekip ve gönüllüler deprem bölgesindeki çalışmalara katılıyor

  • Başkanlığımız personeli kahvaltıda buluştu

  • Başkanlığımız Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

  • Üniversitemiz yerleşkelerinin “Sağlıklı ve Güvenli” olduğu bir kez daha tescillendi

  • Daire Başkanımız Yavuz ÇOMARLI Üniversitemiz personeli ile Bartın İl Özel İdaresi personeline ''EKAP Üzerinden Doğrudan Temin Süreci'' konulu eğitim gerçekleştirildi.